Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - kedvcsináló és poszter érkezett

|

A rajongók végre nyerhetnek pár másodpercnyi bepillantást A sötét ötven árnyalatába.

Hirdetés

Messze van még Valentin-nap, és ezzel A sötét ötven árnyalatának premierje, de E. L. James "mamipornónak" is becézett trilógiájának rajongói ma örülhetnek: teasert és posztert is kapott a film.

Hirdetés
 

A Twilight-fanfictionból nemzetközi bestselllerré vált erotikus könyvtrilógia ha akarta volna, sem kerülhette volna el megfilmesítést - hogy ezzel jobban jártuk-e, vagy rosszabbul, arról megoszlanak a vélemények. Szeretjük van sem, az Arany Málna-díjakkal is büszkélkedő A szürke ötven árnyalata ha túlzott kritikai sikereket nem is ért el, annyi pénzt bőven hozott a konyhára, hogy folytassák. 

A sötét ötven árnyalatában visszatér Jamie Dornan (Christian Grey) és Dakota Johnson (Anastisa Steele), de feltűnik majd Eric Johnson, Bella Heathcote, Luke Grimes, Eloise Mumford, Max Martini, Tyler Hoechlin, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Robin Lee, Fay Masterson és Hugh Dancy is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.