Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - még többet mutat a nemzetközi trailer

|

Még több szépséget mutat a nemzetközi előzetes.

Hirdetés

Még egy Disney filmhez képest is váratlanul nagy érdeklődés övezi körül A szépség és a szörnyeteg élőszereplős verzióját. Az előző trailer számadatai legalábbis mindenképpen ezt mutatják, ugyanis 24 órás rekordott döntött az előzetes, ezzel magamögé utasítva a korábbi csúcstartó Szürke ötven árnyalatát.

Hirdetés

Ha nem láttatok volna ígyis eleget, akkor itt a nemzetközi előzetes, amely néhány búnusz jelenettel egészíti ki a korábban bemutatott trailert. A klasszikus mese modern változatában Emma Watson kelti életre Belle-t, míg Dan Stevens alakítja Adam herceget. A stáb további részét olyan húzónevek erősítik, mint Luke Evans, az Oscar-díjas Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, a hatszoros Tony-díjas Audra McDonald, az Oscar-jelölt Ian McKellen és a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson.

A film élén szintén egy Oscarral rendelkező direktor, Bill Condon áll, aki hozta magával az ugyancsak Akadémiai-díjjal kitüntetett Alan Menken komponistát. A szépség és a szörnyeteg 2017. március 23-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.