Hirdetés

A tudomány tudja melyik a legerősebb szuperhős

|

Annyi szuperhős létezik már, hogy nehezen tudnánk kiválasztani, hogy melyikük képességét szeretnénk leginkább birtokolni. Na, de melyikük a legerősebb?

Hirdetés

A szuperhősök azért léteznek, hogy felvegyék a harcot a gonosztevőkkel szemben, akik az ártatlan emberekre jelentenek fenyegetést. A rajongók fantáziáját azonban már évek óta mozgatja az is, hogy mi történne, ha két jófiú esne egymásnak, melyikük kerülne ki győztesként? A téma annyira populáris, hogy az ezen az egyszerű gondolaton alapuló történetek már nem csupán a képregényekben, hanem a filmekben is megjelentek. Idén két ilyen alkotást is kaptunk, a Batman Superman ellent és az Amerika Kapitány: Polgárháborút.

Hirdetés

De el lehet-e dönteni, hogy a számtalan fikciós karakter közül mégis melyikük a legerősebb, amelyik biztosan nem akadna legyőzőre? A Leicester Egyetem hallgatói megpróbálták választ találni az égető kérdésre, és egy hét éves kutatási időszakot követően, végre eredményt hirdettek. Talán nem is olyan meglepő módon, Superman került ki győztesként, akinek a számítások szerint a "Super Flare" támadása 7.07×105 Joule per másodpercnyi napenergiát termel. Emellett a hihetetlen fizikális erejével is csak kevesen tudnak versenyezni.

via GIPHY

A szuperhőslista folytatása azonban tartogat meglepetéseket. Rozsomák mögött Mystique került ki az egyik legveszedelmesebb mutánsként, mögötte pedig szorosan kullog Thor, Flash, Pókember és Batman is.

Szerintetek valóban helytálló a tanulmány? Ti melyik hősre tennétek fel a pénzeteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.