Hirdetés

A Wolverine 3 feltárja nekünk Xavier és Logan apa-fia kapcsolatát

|

Hirdetés

Még mindig rejtélyes homály fedi a készülő Wolverine 3 történetét. Amit tudni, hogy ez lesz Hugh Jackman utolsó játéka a mutáns Logan szerepében. Azt is tudjuk, hogy Patrick Stewart is feltűnik, mint Charles Xavier, és nem csak egy cameo erejéig. Nemrég viszont valami más is kiderült a filmről, méghozzá hogy a történet gerincét a két karakter egymás közötti kapcsolata fogja képezni. Ezt Hugh Jackman erősítette megy egy frissen adott interjújában:

Őszinte leszek, a tényleges forgatókönyv teljes formája mintegy 60 oldal, de még nem teljesen kész. Patrick is dolgozik rajta, hogy mégjobb legyen az egész. Szerintem ez egy nagyon fontos kapcsolat, de szeretném látni ennek a kvázi apa/fia kapcsolatnak olyan jeleit, amiket eddig még nem láthattunk. Tehát van néhány nagyon, nagyon klassz ötletünk.
Annak ellenére, hogy milyen gyakran tagadja Hugh Jackman és a készítők is, továbbra is erősen él az a lehetőség, hogy az Old Man Logan sztori szolgál majd alapul a Wolverine 3 fő cselekményének. Egyesek úgy vélik, hogy egy átírt adaptációját kapjuk majd Mark Millar ikonikus történetének. Ami érthető is, hiszen a Fox nem rendelkezik pár karakter jogaival, akik feltűntek ebben a képregényben. Ezért pletykálják azt, hogy Xavier fogja átvenni Sólyomszem szerepét a filmben, ugyanis az eredeti történetben Logannek pénzre van szüksége, hogy betudja fizetni a bérleti díjat a földesuraknak, ezért elvállal egy feladatot, amit a vak Sólyomszemtől kap, és segít neki leszállítani egy titkos csomagot. Reméljük hamarosan már tényleg kiderül, mit várhatunk ettől az utolsó Jackman-Farkas kalandtól. Adná az ég, hogy R-es besorolású legyen. A Wolverine 3 2017. március 3-án érkezik a mozikba. Ti örülnétek az Old Man Logan sztori megfilmesítésének?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.