Hirdetés

Alec Baldwin kezében sült el a filmes kellékként használt fegyver a Rust forgatásán

|

A balesetben meghalt a film vezető operatőre, a rendező pedig megsérült.

Hirdetés

Alec Baldwin a legújabb western filmje forgatásán, a Ruston halálos kimenetelű baleset okozója lett, miután egy filmes kellékként használt fegyver sült el a kezében. Az incidens során meghalt Halyna Hutchins vezető operatőr, míg a rendező, Joel Souza komolyabban megsérült. A 42 éves Hutchinst, akit feltörekvő tehetségként tartottak számon a szakmában, helikopterrel szállítottak kórházba, viszont az életét már nem tudták megmenteni.

Hirdetés

Az ügy körülményei egyelőre tisztázatlanok, és sem a film produkciós cége, sem Baldwin képviselői nem nyilatkoztak idáig. A kiérkező seriff szolgálat beszámolója szerint a stáb tagjait sokkolták az események, maga Baldwin pedig könnyek között nyilatkozott nekik a helyszínen.

A nyomozás egyelőre gyanúsított nélkül, de máris elkezdődött, aminek fő kérdése az lesz, hogy mégis milyen műtöltényt használhattak a kellékfegyverben, ami ilyen szerencsétlen tragédiát eredményezett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.