Hirdetés

Alien 5 - Blomkamp igazán szeretné életre kelteni Newt-ot

|

Hirdetés

Nem lesz Alien 5. Lesz Alien 5. Nem lesz Alien 5. Lesz Alien 5? Legutóbb Sigourney Weaver nyilatkozta, hogy igazán meglepődne, ha végül nem csinálnák meg, hiszen annyira jó a forgatókönyv és annyira jó lenne egyébként is visszatérni. Most maga Neill Blomkamp Alien-nap apropójából dobott ki az Instagramjára egy képet, ami agyalásra buzdítja az embert. Először is, oké: egyértelmű, hogy Blomkamp se mondott még le arról, hogy Alien 5-öt rendezzen. Másrészt, valamiért nagyon a bögyében van neki az Alien harmadik része, ugyanis továbbra sem tágít attól az elképzelésétől, hogy ez az esetleges ötödik epizód teljes mértékben ignorálná a harmadik etapban történteket. Harmadrészt, talán egy újabb ügyes/ügyetlen húzásról van szó és újra fel akarja hívni magára és híres concept artjaira a figyelmét a nagyérdeműnek, hátha - akárcsak legutóbb - azt mondják neki, hogy: "Oké, nem szórakozunk veled, csináld csak meg a filmedet." Hiszen jelenlegi állás szerint a Prometheus 2 Alien: Covenant lesz az Alien-franchise ügyeletes zászlóvivője, amit Ridley Scott rendez, és amelynek (saját tippre) sikerén áll vagy bukik az, hogy zöld utat kap-e Blomkamp Alienje. Vagy én már nem tudom követni. Mindenesetre szemünket vessük az alábbi rajzocskára, ami a huszonéves Newt-ot ábrázolja mogorva ábrázattal, harcra készen, Ripley nyomdokaiba vígan eredve: https://www.instagram.com/p/BEpY8FxqhOG/  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.