Hirdetés

Alien: Covenant - meglepő, hogy kit játszhat az egyik színésznő

|

Egy teljesen más témájú cikkből, illetve a 20th Century Fox reagálásából derült ki, hogy kit játszhat az Alien: Covenant sztorijában Katherine Waterston. Kapaszkodjatok meg.

Hirdetés

A Prometheus folytatásaként funkcionáló Alien: Covenant munkálatainak elején Ridley Scott elhintette, hogy a film egy új trilógia első része lesz, amelynek képében megkapjuk az 1979-es legendás sci-fi horror, az Alien előzményét, ezáltal majd a Covenant is kapcsolódni fog számos ponton a klasszikushoz. Pár hónappal később egy tehetséges fiatal színésznő, Katherine Waterston (Steve Jobs, Beépített hiba, Gengszterkorzó) csatlakozott a stábhoz egy rejtélyes Daniels nevű karakter szerepében, amellyel kapcsolatban most egy őrületes, de egyáltalán nem lehetetlen pletyka látott napvilágot. SPOILERVESZÉLY!

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a The Playlist honlap egyik cikkében arról számolt be, hogy Waterston főszerepet kapott Steven Soderbergh következő filmjében, a Logan Lucky-ban, mindazonáltal az irományban azt is megpedzegették, hogy információik szerint a hölgy nem mást fog alakítani az Alien: Covenant történetében, mint Ellen Ripley édesanyját! Ez idáig még egy szimpla félreértesülés vagy egy erősebb szóbeszéd is lehetne, viszont az Alien-filmek jogbirtokosa, a 20th Century Fox azonnal eltávolíttatta ezt az információt az oldalról. 

Nem véletlenül ugrott be tehát sokaknak a fenti képről - amelyen Katherine Waterston látható atlétában, felnyírt hajjal - Ripley, de egyelőre ezt az információt nem kommentálta egyetlen érintett sem. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket és hogy ennek a rokoni kapcsolatnak fontos szerepe lesz-e az Alien: Covenant történetében vagy Ridley Scott csak így szeretne kikacsintani a rajongóknak. De ha ez igaz, akkor ki Ripley édesapja?

Az Alien: Covenant a tervek szerint 2017. augusztus 4-én jelenik meg, de a Prometheus színészei közül egyedül Michael Fassbender tér vissza. Rajta és Waterstonon kívül Danny McBride, Demián Bichir és Jussie Smollett kapott helyet a stábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.