Hirdetés

Magyarországon is elérhetővé vált az Amazon Prime Video

|

Az Amazon Prime Video mostantól 200 országban nézhető, többek között hazánkban is.

Hirdetés

Újabb streaming szolgáltató érkezett kis hazánkba, hisz a mai naptól hivatalosan is elérhető az Amazon Prime Video Magyarországon, egy nemzetközi - 200 országot érintő - terjeszkedés részeként jelent meg itthon is a cég. Korábban már bejelentették, hogy hatalmas bővülésre készülnek, részben az új (igen drága) sorozatuk, a The Grand Tour miatt, amit a régi Top Geares műsorvezetők készítenek és egyben ezzel szeretnék bevonzani az új felhasználókat.

Hirdetés

Miután bejelentkeztünk (email, fizetési mód) kezdetét veszi az egyhetes próbaidőszak, ami alatt limitált mennyiségű filmet és sorozatot lehet megnézni, és ha nem mondjuk le az előfizetést, az első hat hónapban 2,99 eurós akciós havi díj ellenében használhatjuk a videótárat. (Később ez 5,99 euró lesz havonta.)

Az igen nagy terjeszkedésből (nagyobb mint, amit tavasszal a Netflix csinált) sajnos az egyik legnagyobb piac, Kína kimaradt, de ott elég nagyok a kihívások. Jelenleg a tartalom elég szűkös és elsősorban angol nyelven nézhető, de sokminden fenn van németül, spanyolul vagy olaszul, a magyar felirat és szinkron egyelőre hiányzik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.