Hirdetés

Zseniális az Amerika Kapitány: Polgárháború Őszinte előzetese

|

Az Őszinte előzetes videókat gyártó srácok továbbra is értik a dolgukat, ezúttal a Marvel legújabb adaptációja is jól megkapta magáét.

Hirdetés

A nézők és kritikusok körében egyaránt nagy sikert aratott a népszerű képregényt alapul vevő Amerika Kapitány: Polgárháború, amely kvázi egy Bosszúállók 2,5 moziként újabb nagyszerű szeletet tett hozzá a Marvel egyre csak bővülő filmes univerzumához. Ezzel nemcsak hogy teljesen új alapokra helyezték az eseményeket, Pókember és Fekete Párduc bemutatásával két remek karakter is csatlakozott a bulihoz, akiknek már most óriási izgatottsággal várjuk szóló kalandjaikat. 

Hirdetés

Ahogy a Marvel Studios legújabb adaptációja, úgy a filmhez készült Őszinte előzetes is hozza a kötelezőt, ahogy a legjobb pillanatokat és bizony a hibákat roppant szórakoztató módon szedi össze öt-hat percben. A nemrégiben debütált videót magyar felirattal is megnézhetitek a Marvel Magyarország jóvoltából, amit ha minket kérdeztek, semmiképp nem érdemes kihagyni. 

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens nem várt következményekkel jár. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, amelynek jóvá kell hagynia akcióikat. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Stark, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

A főszerepekben Chris Evans (Amerika Kapitány), Robert Downey Jr. (Vasember), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Sebastian Stan (Bucky Barnes), Anthony Mackie (Sólyom), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Jeremy Renner (Sólyomszem), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), William Hurt (Thunderbolt Ross), Daniel Brühl (Zemo), Paul Bettany (Vízió), Don Cheadle (James Rhodes) és Paul Rudd (Hangya), valamint Tom Holland (Pókember).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.