Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - törölt jeleneten Zemo

|

Beindult a hamarosan megjelenő DVD (és Blu-ray) marketingje. Ezúttal egy törölt jelenettel kedveskedtek nekünk, de kaptunk más videókat is.

Hirdetés

Szeptember 21-én jelenik meg DVD-n hazánkban a Marvel Studios újabb nagy sikerű mozifilmje, a hősöket egymásnak ugrasztó Amerika Kapitány: Polgárháború. Természetesen ezúttal is Blu-ray kiadás nélkül maradunk, de azért érdemes beszámolnunk a külföldi extrákról, már csak azért is, mert néhány videó szerencsére online végzi, így mi sem maradunk ki teljes mértékben a jóból. A korong exkluzív tartalmairól egyébként már írtunk korábban, szóval azt erre találjátok meg, most pedig a törölt és bővített jeleneteket részletezzük egy kicsit.

Hirdetés

A kiadott törölt jelenet a Daniel Brühl által alakított Zemót helyezi középpontba, amint épp felesége hangüzenetét hallgatja Dr. Broussard, Bucky valódi orvosa érkezése előtt. A rövidke kis jelenet valóban nem tett volna túl sokat hozzá a filmhez, de azt érdekes megjegyezni, hogy a dokit az egyik rendező, Joe Russo alakította el - így is cameózott egyet a filmben, csak akkor már a hotelszoba fürdőkádjában, "holtan". Az eddig még nem látott jeleneteket között továbbá ott lesz Peggy Carter temetésének kibővített változata (5:39), az előbb leírt Zemo részlet (00:30), illetve még két rövidke jelenetsor, amelyekről egyelőre nincs konkrét információ. A folytatásban találjátok az említett törölt anyagot, valamint egy-egy featurette videót Buckyról, illetve Skarlát Boszorkány és Vízió kapcsolatáról. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.