Hirdetés

Andy Serkis készít rajzfilmet George Orwell Állatfarmjából

|

A mára klasszikussá vált társadalomszatírát legutoljára 1999-ben adaptálták mozgóképre.

Hirdetés

Andy Serkis (Venom 2, A dzsungel legendája) látja el a rendezői feladatokat Orwell kisregényének, az Állatfarm rajzfilm adaptációjánál az Aniventure, a Cinesite és a The Imaginarium kötelékében. Az író disztópikus története egy csapat háziállatról szól, akik fellázadnak a gazdájuk ellen, és egy általuk felállított szabályokra épülő társadalmi berendezkedést hoznak létre a farm mikrokozmoszában. 

Hirdetés

Először rádiójátékra, majd színpadra, és ezt követően adaptálták 1954-ben és 1999-ben filmre az Állatfarmot, aminek ezúttal Nicholas Stoller írt forgatókönyvet. Ezután került Serkis a direktori székbe, aki nyilatkozott is a Deadline-nak a műről és a filmről:

Az Aniventure és a Cinesite csodás csapata adott lehetőséget arra, hogy szembenézzünk ennek a nem mindennapi történetnek a képernyőre vitelével. Reméljük, hogy közösen sikerül megvalósítani a saját verziónkat Orwell máig releváns remekművéről, ami egyszerre érzelmes, humoros, és szól minden korosztálynak. Ez a mese nem csak nekünk szól, de minden eljövendő generációnak.

A producerek között van a korábban már említett Stoller, de közreműködik Adam Nagle (Robotzsaru, Az U.N.C.L.E. embere), Dave Rosenbaum (Minyonok, Énekelj!) és Jonathan Cavendish (Bridget Jones naplója, Venom 2 - Vérontó) is.

Ti kíváncsiak lennétek egy Állatfarm-adaptációra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.