Hirdetés

Apple TV+ - Spielberg, J.J. Abrams és Jason Momoa indítja be az Apple szolgáltatását

|

Streaming szolgáltatást indít az Apple, és nem kis neveket szerzett meg saját gyártású sorozataihoz és filmjeihez.

Hirdetés

Egy meglehetősen hosszú, kétórás előadást tartott ma az Apple, melyen teljes egészében új előfizetéses szolgáltatásairól ejtett szót. A News+ és az Apple Arcade mellett bemutatkozott az Apple TV+ is.

Hirdetés

Szép sorban jelentek meg a színpadon olyan filmesek, mint Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Steve Carrell és Jason Momoa, végül pedig bedobták Oprah Winfrey-t is, ha esetleg pont ő kellett ahhoz, hogy meggyőzze a felhasználókat. Az Apple TV+ rengeteg saját szériával és filmmel indít, melyeknél a már említett rendezők és színészek mellett M. Night Shyamalan, Octavia Spencer, John M. Chu, Chris Evans és Aaron Paul is közreműködik, de a teljes lista ennél hosszabb lesz. Lesznek természetesen nem saját gyártású alkotások is, továbbá csatornákra is feliratkozhatunk majd.

A szolgáltatást nem csak az Apple termékek tulajdonosai használhatják, mivel készül egy app is, mely májusban iPhone-ra, iPadre és Apple TV-re, tavasszal Samsung okostévékre, ősszel pedig Mac-re jelenik meg. Ezt Amazon Fire TV-s, LG-s, rokus, sonys és vizio-s alkalmazások követik később. Eleinte több mint 100 országban lesz elérhető a szolgáltatás, de ezek listája még nem ismert, ahogy az árazást sem lőtték be egyelőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.