Hirdetés

Végre kiderült, mikor is érkezik az Aranyélet folytatása

|

Az Aranyélet nem csak a magyar HBO, de talán az utóbbi évek egyik legjobb saját gyártású sorozata. Nagy szerencsénkre pedig nem kell két évet várnunk a folytatásra, hiszen rekord gyorsasággal érkezik a második évad.

Hirdetés

A magyar HBO eddig azt a menetrendet követte, hogy a saját gyártású produkciói mindig váltásban érkeztek, azaz több mint egy évet is kellett várnunk mind a Társas Játék, mind a Terápia új szezonjai között. Elsőre azt hittük, az Aranyélet is így jár majd, de hatalmas meglepetésre csupán a szokásos egy évet kell(et) kibírnunk - és most már azt is tudjuk, hogy mikor kezd az új szezon.

Hirdetés

Aki esetleg nem emlékszik - és aki nem nézte, annak is - elmondjuk, hogy az első szezon végén a Miklósi család házához bizony egy rendőrautó érkezett, azonban ennél többet nem láthattunk, viszont ez is bőven elég volt ahhoz, hogy izgalomba hozza a lelkes rajongókat. Az új szezont az HBO már a nyáron elkezdte reklámozni, azonban a pontos premierdátumot csak most hozták nyilvánosságra egy roppant klassz plakáttal egyetemben. Az Aranyélet második évada november 6-án, vasárnap este mutatkozik be, mi pedig már vágjuk is a centit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.