Hirdetés

Aranyos robottal bővül a Transformers 5 stábja

|

A Transformers: The Last Knightban nem csupán a gigantikus robotoknak jutott hely.

Hirdetés

Michael Bay Transformers filmjei rengeteg színes karaktert mutattak be az évek során, habár nem mindegyikük nyerte el a nézők tetszését. Az olyan klasszikus karakterek mint Optimus Prime, Megatron és Bumblebee mindvégig népszerűek maradtak, de például Mudflap-et és Skids-et jobb elfelejteni. A Transformers: The Last Knight közeledtével kíváncsian várjuk, hogy Bay milyen új robotokkal rukkol elő ezúttal.

Hirdetés

Az egyik ilyen friss jövevényről már le is rántották a leplet, és nagyon úgy fest, hogy a készítőket egy népszerű új Star Wars karakter, BB-8 inspirálhatta. A babakék Vespa robogóból összeeszkábált robot a Sqweeks nevet viseli, és nagyon úgy néz ki, hogy a Földön készült, nem pedig az eredeti Cybertron-i törzs tagja. Vajon Cade Yeager (Mark Wahlberg) alkotta, esetleg az újként csatlakozó Izabella (Isabela Moner)? Biztosan kiderül, amikor az 5. Transformers film 2017. június 23-án a mozikba kerül.

It’s SQWEEKS! Here to destroy your auto-correct. #transformers

Transformers (@transformersmovie) által közzétett fénykép,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.