Hirdetés

A Bosszúállók 3 rendezői akár Doctor Doom-ra is utalhattak az új fotóval

|

A Végtelen Háború rendezőpárosa megosztott, majd nemsokkal később váratlanul törölt egy képet a következő Bosszúállók kaland kapcsán.

Hirdetés

Nemrég a Russo testvérek ("Amerika Kapitány: A tél katonája", "Amerika Kapitány: Polgárháború") megosztottak velünk közösségi média oldalaikon egy képet, amint a Bosszúállók: Végtelen Háború egyik potenciális forgatási helyszínén állnak. Első ránézésre ez semmi több némi kedvcsinálásnál, de valami mégis lehet benne, ha a rendezők nem sokkal később mindenhonnan eltávolították a fotót - addig persze mentette egy-két lelkes rajongó, így teljesen nem tűnt el az internet bugyraiból. Lejjebb görgetve láthatjátok is némi pletykával kiegészítve. 

Hirdetés

A szóban forgó képen egy régebbi épület látható kőből kirakott boltívekkel, ami néhány vad teória szerint talán Latveria, vagyis Doctor Doom otthona lehet. Ez egyértelműen egyet jelentene azzal, hogy a Marvelnek sikerült valahogy titokban visszaszereznie a FOX-tól néhány karakter jogait, a híres Marvel Comics gonoszét legalábbis mindenképp. A feltételezést annak tudatában sem vethetjük el azonnal, hogy Doctor Doom bizony kulcsszerepet játszik az alapanyagként szolgáló képregényekben - határozottan az év híre lenne, ha a stúdió valahogy meg tudott volna egyezni legalább a Fantasztikus Négyes jogait illetően, de ahogy említettük, ez egy csak egy (talán nem teljesen alaptalan) teória.

Néhányan azt is feltételezik, hogy ez a helyszín Asgard-ot képviselheti, aminek szintén lenne értelme, ugyanis Thor hazája nélkülözhetetlen szerepet játszik a Végtelen Háború történetben. Ez a felvetés már egy kicsit reálisabb, de ha nagy örömünkre mégis Latveriáról lenne szó, egyelőre az sem tisztázott, hogy ez már egy biztos forgatási hely vagy sem, felvetett kérdéseinkre pedig nem is a közeljövőben fogunk választ kapni.

Anthony és Joe Russo Christopher Markus és Steven McFeely forgatókönyve alapján fogják vászonra vinni a Bosszúállók történetének következő szeletét, a forgatás pedig vélhetően januárban veszi kezdetét egy óriási színészgárdával. A munkálatok kilenc hónapon keresztül zajlanak majd, miközben a 2018 májusában érkező Végtelen Háborúval a 2019-re tervezett, egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 párhuzamosan fog forogni. Bízunk benne, hogy hamarosan megtudunk néhány új részletet a Marvel Studios valaha volt leggrandiózusabb adaptációiról. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.