Hirdetés

Batman és Flash figyel majd az Őrzökre az új crossoverben

|

Batman, Flash és Watchmen. Kell ennél több egy remek crossoverhez?

Hirdetés

A DC Rebirth azzal a szándékkal indult útjára, hogy a korábban látszólag eltörölt történeteket visszahozzák azzal magyarázva, hogy különböző multiverzumokban léteznek. Ezek közé a képregényes sztorik közé tartozik Alan Moore Watchmenje is, amelynek egyik főbb karakterének köze lehet a New 52-hoz. Valahogyan a Komédiás egyik mosolygó kitűzője a Batbarlang falára került, a rejtély után pedig Batman nem egyedül, hanem Flashel kiegészülve nyomoz.

Hirdetés

A DC bejelentette, hogy a Batman és a The Flash sorozatok keretén belül áprilisban érkezik egy négy részes crossover, ami a "The Button" (A gomb) címet viseli. A kiadó így írta le a történetet:

"A DC Univerzum két legnagyszerűbb detektívje összefog, hogy felgöngyölítsék a Batbarlang falára ragosztott vérés, mosolygós arcú gomb rejtélyét. Az egyszerű nyomázásnak induló ügy, gyorsan halálosan komollyá válik, amint egy nem szívesen látott harmadik fél is belép a játszmába, de nem arról van szó, akire mindenki számít. Ez egy olyan rejtély, amit az időn át szőttek, a visszaszámlálás pedig most kezdődik!"

Van valami, amit nem szabad figyelmen kívül hagynunk a kitűzővel kapcsoaltban: sem Batman, sem pedig Flash nem ismerik a valódi jelentését. Számukra a Komédiás jelképe csupán egy egyszerű mosolygós arc, jobban leköti őket az, hogy vajon miként került a barlangba? Tekintve, hogy Doktor Manhattan látszik felelősnek a történelmük megváltoztatásában, ő az elsőszámú gyanusított. Ez persze nem bombabiztos, könnyen lehet, hogy valaki más hagyta ott Batman számára a figyelemfelkeltő tárgyat. Megeshet, hogy nem Doktor Manhattan ez egyedüli isten-szerű képességekkel rendelkező karakter, aki a DC hősök életével játszadozik. A kérdés ez esetben az, hogy ki áll a háttérben, és miért csinálta mindezt?

A "The Button" a Batman 21. és 22. számain, valamint a The Flash 21. és 22. számain keresztül fog zajlani. Ahogyan korábban írtuk, az izgalmasnak ígérkező történet áprilisban veszi kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.