Hirdetés

Befutott a London Has Fallen első látnivalója

|

Hirdetés

Ha őszinték akarunk lenni, a Die Hard 5-nek kellett volna annak lennie, mint ami végül a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) lett, vagyis egy határozottan korrekt akciófilm egy badass főhőssel. Gerard Butler Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező) keze alatt bizonyíthatta rátermettségét és a siker nem maradt el, ezért várható volt, hogy berendelik a folytatást, amely London Has Fallen címmel készül. Az előző rész szereplői (Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Radha Mitchell, Angela Bassett és Melissa Leo) visszatérnek, de már nem Fuqua, hanem az Instant dohány 2-t készítő Babak Najafi vezénylésével. A London Has Fallen sztorijában az elnök (Eckhart) sok hasonlóan fontos személlyel együtt részt vesz a rejtélyes körülmények között elhunyt brit miniszterelnök temetésén, amit természetesen a terroristák sem hagynak figyelmen kívül. Alant pedig a film első képkockáját láthatjátok:

london-has-fallen-gerard-butler
A London Has Fallen premierjét nemrég elcsúsztatták, így 2016. január 22-én mutatkozik be külföldön.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.