Hirdetés

Berendelték a Mr. Robot 3. évadát

|

Jövőre is velünk lesz az egyik legjobb nyári sorozat, a Mr. Robot.

Hirdetés

Nagyjából a Mr. Robot 2. évadának fele ment le eddig adásban, és noha a sorozat többnyire azzal van elfoglalva, hogy újra megtalálja önmagát, szépen lassan visszatér az a különös és bizonytalan hangulat, amivel az 1. szezon megnyerte a nézőket. Azonban hiába a rengeteg elismerés (6 Emmy jelölés, 2 Golden Globe, 3 Critics Choice-díj, egy Writers Guild-díj és egy Peabody), a 2. évadhoz csupán átlagosan 2 millióan csatlakoznak be hetente, ami 40%-os visszaesés tavalyhoz képest.

Hirdetés

Az USA szerencsére továbbra sem adja fel a Mr. Robotba vetett hitét, hiszen a sorozat önmagában megváltoztatta a csatornájuk látképét. Ennek okán pedig a minap bejelentették, hogy érkezik a sorozat 3. évada. Az NBCUniversal Cable (ami birtokolja az USA-t) szórakoztatási elnöke, Chris McCumber a következőket mondta:

"Nem is lehetnénk büszkébbek a Mr. Robotra, ami a határokat feszegeti, megörökíti a kulturális korszellemet és a legjobb drámák egyike a televízióban. Túl a második évad felén, a Mr. Robot új utakat tör a csatorna számára. Alig várjuk, hogy láthassuk merre visz legközelebb minket Sam Esmail [a sorozat alkotója] és a briliáns Robot csapat."

Valóban kíváncsian várjuk, hogy hová tart a jelenlegi szezon és nagyon reméljük, hogy érdemes lesz becsatlakozni a következőhöz is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.