Hirdetés

Titokban forgatnák le az Amerikai Horror Story folytatását?

|

Az FX nevű amerikai kábelcsatorna talán legismertebb és legnézettebb sorozata a már hatodik évadában járó horror antológia, az Amerikai Horror Story. Az új szezon csak nemrég mutatkozott be, de máris berendelték az újabb évfolyamot.

Hirdetés

Az Amerikai Horror Story hatodik szezonját a premier előtt minden korábbinál nagyobb rejtély övezte, és indulása, azaz 2011 óta most először fordult elő az, hogy nem tudtuk, mi lesz az évad fő témája, és mi lesz az alcíme. Sem a színészek, sem a tévéadó, sem a készítő, Ryan Murphy nem árult el konkrétumot a hatodik felvonásról, így csak a premierkor derült ki, hogy a Roanoke-ra keresztelt etapban az igaz történeten alapuló áldokumentarista tévés műfaj elevenedik majd meg.

Hirdetés

Az FX-nek, az Amerikai Horror Storynak otthon biztosító tévéadónak pedig elég volt a szezon első három részének nézettségét látnia ahhoz, hogy berendelje a folytatást. Ryan Murphy az új, hetedik évaddal kapcsolatban nem árult el semmit sem, de belengetett egy olyan infót, amire sokan fölkaphatták a fejüket. Murphy ugyanis azt nyilatkozta, hogy a készülő hetedik forduló mellett az egyik írójával titokban dolgoznak egy igencsak kísérleti évadon, amelynek minden epizódját egy ember írja majd. Ezzel a szezonnal kapcsolatban még azt is elmondta, hogy nincs kizárva az sem, hogy teljes titokban leforgassák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.