Hirdetés

Bryan Cranston a Power Rangers filmben

|

Heisenberg is csatlakozott a Power Rangers csapatához.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Power Rangers film forgatása, mely a tervek szerint 2017. márciusában érkezne a mozikba. Korábban már kiderült, hogy az ismeretlen színészek mellé leszerződtették Elizabeth Bankset a főgonosz Rita Repulsa szerepére, ám most még egy nála is nagyobb nevet sikerült megnyerni a projekthez. A minap ugyanis kiderült, hogy mindenki kedvenc kémiatanára, a nagy Heisenberg, azaz Bryan Cranston is csatlakozott a gárdához.

Hirdetés

A bejelentés a Twitteren történt meg, ahol egy kép keretén belül rögtön fel is fedték a nagyvilággal, hogy Cranston Zordont fogja alakítani.

Ugyan továbbra sem várjuk igazán a filmet (pláne úgy, hogy a Lionsgate feje legalább 6 filmben gondolkodik), de azért kiváncsiak vagyunk, mit lehet ebből kihozni. És most már lesz egy okunk is, hogy miért váltsunk rá jegyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.