Hirdetés

Chewie - Film készül Csubakka megformálójáról

|

Már-már feladták a készítők a reményt arra, hogy valaha is vásznon láthassák viszont gyermeküket, amikor felfigyeltek a Chewie című szkriptre és végre révbe érhet Csubakka megformálója.

Hirdetés

A Chewie névre hallgató szkript sokáig a Black List-re, amely olyan remek forgatókönyvek gyűjtőhelye, amik mögött nem áll sem producer, sem stúdió vagy bármilyen másnemű támogatás. A két alkotó, Evan Susser és Van Robichaux azonban fellélegezhet, hiszen művük lekerült a listáról, hiszen a Fanboys rendezője, Kyle Newman tenyerelt rá a megvalósítás gombjára. A Chewie nem másról szól majd, mint a Csubbakkát "alakító" színészről, Peter Mayhew-ról és többek között a Star Wars forgatása is nagy szerepet játszik majd a közelgő projektben. Ezenkívül megtudhatjuk azt is, hogy Mayhem hogyan próbálta meghódítani Hollywoodot, miközben kórházi ápolóként dolgozott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.