Hirdetés

Chris Hemsworth visszatér a Star Trek 4-ben?

|

Érdekes fordulatot vehet a Star Trek 4 Chris Hemsworth visszatérésével.

Hirdetés

A Star Trek: Mindenen túl jövőhéten debütál a mozikban, de sokak agyát már az foglalkoztatja, hogy lesz-e folytatás, vagy ezzel zárul az új trilógia? Nos, miután 2009-ben J.J. Abrams útjára indította ezt az egészet, és elkészített két Star Trek filmet, a harmadikra már vissza kellett húzódnia produceri szerepbe, ugyanis a Star Wars: Az ébredő Erőt rendezte éppen.

Hirdetés

A helyére Justin Lin került, de a filmkészítő szorosan a franchise közelében maradt, és egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón is részt vett, ahol azt a kérdést szögezték hozzá, hogy gondolkoztak-e már a Star Trek 4-en?

"Igen, és van valami, amit remélhetőleg szinte perceken belül megoszthatunk. A válasz 100%-osan igen, és nagyon izgatottak vagyunk."

Abrams lelkesedéséből kiindulva, reméljük, hogy valóban egy érdekes újdonságot tartogat számunkra a Star Trek 4. Sőt ami azt illeti, úgy tűnik Scott Mantz-nek sikerült is megfejtenie, hogy mi az az izgalmas fordulat, amiről a rendező beszélt. Chris Hemsworth, aki George Kirk-öt -Chris Pine apját- alakította a 2009-es Star Trekben visszatér a 4. részben.

Ez valóban hatalmas dolog lenne, és tekintve, hogy az új Star Trek filmektől nem idegen az időutazás, teljes mértékben lehetséges is lenne. Hemsworth 2009-ben még filmes karrierjének kezdetén járt, de most, hogy már szinte mindenki ismeri a nevét és arcát, remek lépés lenne visszahozni őt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.