Hirdetés

Christian Bale lehet Steve Jobs

|

Christian Bale alakíthatja a feltaláló zsenit Danny Boyle filmjében.

Hirdetés

Vicces fordulata a sorsnak, hogy David Fincher rendező azért nem kötött egyességet a Sony-val, mert ő csak Christian Bale-el vállalta volna el a Steve Jobs életéről szóló filmet, de most, hogy Danny Boyle a projekt direktora, éppen az emlegetett színész merült fel, mint az elsőszámú lehetséges választás. Egy másik nagy esélyesként Leonardo DiCaprio-ról is hallhattunk már, de mivel a színésznek egyéb elfoglaltságai miatt nem lenne elegendő ideje felkészülni a szerepre így passzolta a filmet. Mellette még Ben Affleck-et és Matt Damon-t is emlegették, de most úgy tűnik, hogy Bale-el már folynak a tárgyalások.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.