Hirdetés

Clayne Crawford lesz Riggs a Halálos fegyver sorozatban

|

Hirdetés

A Halálos fegyver dinamikus duója lassan visszatér, de ezúttal a kis képernyőre. Most már kipipálhatjuk mindkét főszereplőt, ugyanis a mai nappal kiderült, hogy Martin Riggs szerepét Clayne Crawford (Séta a múltba, Számkivetettek) kapja meg. Mint azt már tudni lehet, Murtaugh-t az idősebb Damon Wayans fogja alakítani. A pilot nagyjából követni fogja az eredeti filmek nyomvonalát. A kissé vad és infantilis  Martin Riggs, és az idősebb Roger "Im too old for this shit" Murtaugh újra együtt üldözik majd a bűnt, ám apró változtatások lesznek személyiségeik körül. Riggs egy texasi zsaru lesz, és egyben egy ex-tengerészgyalogos, aki felesége és kisgyereke halála után csatlakozik majd a Los Angeles-i rendőrséghez. Ott betársul Murtaugh mellé, akinek nem sokkal korábban volt egy szívinfarktusa, így próbálja elkerülni a stresszes helyzeteket. Reméljük sikertelenül. Azt még nem lehet tudni, hogy ki lesz a főellenség, és azt sem, hogy milyen ügyben nyomoznak majd a hősök. De reméljük, hogy bárki is próbál majd keresztbe tenni a két zsarunak, méltó lesz elődeihez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.