Hirdetés

Comic-Con 2011 - Folytatódik a Sin City!

|

Hosszú és kínos várakozás után Robert Rodriguez végre bejelentette azt, amire mindenki számított: Frank Miller 2005-ös képregényének adaptációja folytatódik, jön a Sin City 2!

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás: a legendássá vált film megkapja a második részét is, melynek képregény-alapanyagát Frank Miller írta és rajzolta ismételten. A Dame to Kill For névre hallgató sztori kerül majd át forgatókönyv változatba és ezt fogja elkészíteni Robert Rodriguez Sin City 2-ként. Természetesen a szkriptet is Frank Miller jegyzi, a rendező pedig boldogan bejelentette azt is, hogy a forgatás már év végén megkezdődhet. Még nem tudni, hogy a megszeretett szereplők visszatérnek-e, de a Dame to Kill For ismét Marv és Nancy körül zajlódik, így Mickey Rourke és Jessica Alba esélyesek a viszontlátásra. Elméletileg a film 3D-ben készül el...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.