Hirdetés

Comic-Con 2011 - Voltron mozi bejelentve!

|

A Relativity Media a Comic-Con rendezvényen jelentette be a napokban, hogy vászonra szánják a Voltron: Defender of the Universe című animációt, meg is szerezték a jogokat hozzá.

Hirdetés

A mára kultikussá vált animációs sorozat még 1984-ben indult és a Relativity Media lát benne fantáziát, ezért megvásárolta a jogokat és egész estés mozit készít belőle. A Voltron: Defender of the Universe-ben öt bátor harcos kalandjait élhetjük át, akik a galaxist védelmezik öt robotoroszlánban - ha valóban nagy a baj és nem bírják megoldani, öten összetudnak állni egy még erősebb, Voltron nevű megarobottá. A szkriptért a Thomas Dean Donnelly - Joshura Oppenheimer (Szahara) duó felelős és természetesen élőszereplős mozira számíthatunk. Rendező még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.