Hirdetés

Creed 2 - Vajon ismét feltűnik Stallone?

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy meglepetése minden bizonnyal a Rocky spin-offként emlegetett Creed: Apollo fia volt, amely egy újabb fejezettel bővítette Stallone legendás karakterének életét, aki utoljára a 2006-os Rocky Balboában öltötte fel a boxoló szerepét. Az MGM már bejelentette, hogy szeretnének egy folytatást, amit a stúdió reményei szerint 2017-ben vászonra is tűznének, bár úgy tűnik Stallone még hezitál, hogy sokadjára is magára öltse Rocky szerepét. A színész így nyilatkozott erről:

Nagyon vegyes érzéseim vannak, komolyan. Mikor Rocky a film végén a lépcsős jelenetnél azt mondja Adonisnak, hogy "Innen láthatod az egész életedet" – úgy érzem ezzel összegezte az egész dolgot. Nem tudom, hogy tudnánk-e még tovább nyomni Rocky karakterét.
Persze Stallone már a Rocky Balboa bemutatója előtt is azt mondta, hogy az lesz az ő utolsó filmje Rockyként, ám érkezett Ryan Coogler, és rögtön meggondolta magát. Amit bizonyosan nem bánt meg, ugyanis a hatalmas kritikai és bevételi sikerek mellett egy Oscar jelölést is bezsebelt a Legjobb mellékszereplő kategóriában, amelynek megnyerésére nagy eséllyel pályázik. A Creed 2 premierje tehát valamikor 2017 második felében várható, ám a stúdiónak kicsit sietnie kell, ha tartani szeretnék a tervezett időpontot, ugyanis a rendező azóta már elígérkezett Fekete Párduc önálló kalandjának elkészítésére, mely 2018. februárjában érkezik, így mindenképp másik, az arra megfelelő személyt kell találniuk. Ti  mit gondoltok, szeretnétek még Rocky-t a vásznon látni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.