Hirdetés

Daniel Radcliffe még nem végzett a Harry Potterrel

|

A színész úgy véli, hogy tartogathat még neki valamit a Harry Potter.

Hirdetés

A most már univerzummá duzzadt Harry Potter vajon végleg szakított arcával, Daniel Radcliffe-fel, vagy még tartogat számára valamit a széria?

Hirdetés

Daniel Radcliffe végigcsinálta a 10 éven át tartó Harry Potter mozikat, amik nemcsak a világ egyik leggazdagabb írónőjévé tették J. K. Rowlingot, hanem egy teljesen új korszakot nyitott a franchise-ok történetében. És mivel innentől számíthatjuk hivatalosan a "soha el nem fogyó sequel-ek" korszakát, Rowling ennek eleget téve tovább bővíti varázslóvilágát. Ebből pedig az következik, hogy sosem lehet tudni mikor van Daniel Radcliffe-re újra szükség. 

A legutóbbi interjújában a színész bizakodóan fogalmazott ezzel kapcsolatban:

Ez a forgatókönyvön múlik, és csak nagyon különleges esetben történne meg. De láthattuk, hogy például a Harrison Ford-Han Solo összeállás is újra megtörtént ennyi év után. Ezért nem mondhatom, hogy "nem", hiszen a jövő bármit hozhat.

Egy biztos, a Legendás állatok és megfigyelésük nem kívánta meg, hogy visszahívják a régi színészeket, hiszen jóval korábban játszódik a Potter-sztorinál, ráadásul Amerikában. Persze ezt még akármilyen irányban bővíthetik, akár úgy is, hogy a régi fanok is újra felsikoltsanak szeretteik láttán. Ez tényleg a jövőre van bízva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.