Hirdetés

Kingpin visszatér a Daredevil 3. évadában?

|

Vincent D'Onofrio mesélt nekünk arról, hogy milyen érzés a Marvelnél dolgozni, valamint elhintette karaktere esetleges visszatérését is.

Hirdetés

A Marvel és a Netflix első közös sorozata, a Daredevil egyik legnagyobb meglepetése a Vincent D'Onofrio által életre keltett gonosztevő, Wilson Fisk, azaz a Kingpin volt. A karakter az első évad központi gonosza, aki egyben a fő konfliktusért is felelt - D'Onofrio játéka, Fisk és Charlie Cox főhősének összetűzései és fizikai harcai mind-mind zseniálisak voltak, sőt, néha már úgy érezhettük, mintha egyenesen a képregényekből emelték volna át őket. Nem csoda tehát, ha nagy örömmel látnánk viszont a valamikor 2018-ban érkező folytatásban, miután kapott egy rövid, de annál ütősebb szerepet a második szezonban is. 

Hirdetés

D'Onofrio az LRM Online-nak adott friss nyilatkozatában mesélt nekünk remek kapcsolatáról a Marvel-lel és a Netflix-szel:

Marvel, a cég, különösen Jeph Loeb, aki a Marvel Television-ért felel, igazán okos fickó. Azok az emberek mind nagyon okosak és szeretik a tehetséget. Nem helyeznek rám óriási nyomást a Daredevil miatt, nem kell aláírnom az egész életemre. Amikor Jeph azt mondja, hogy közeleg valami és elérhető vagyok, akkor ott leszek. Mivel olyan jól megvan írva, benne vagyok és megteszek minden tőlem telhetőt. Ott van egy másik cég, a Netflix, szintén nem helyeznek nyomást az emberre. Mindössze jó anyagot, jó tartalmat szeretnének, szóval nem kell egy életre aláírni. Csak azt mondják, 'Nézd, ha az alapanyag jó, akkor szerepelnél benne?', mire én azt válaszolom: 'Határozottan.'

Végül pedig rákérdeztek arra, hogy mikor és hol számíthatunk karaktere esetleges visszatérésére. Habár D'Onofrio tudja erre a választ (ergo biztosan látjuk őt, legnagyobb valószínűséggel pedig a szóban forgó Daredevil folytatásban), érthető módon nem árulhatott el semmi konkrétumot.

Erre nem válaszolhatok. Tudom a választ, de nem árulhatom el... Higgyetek azt, amit szeretnétek. Jeff, Charlie (Cox) és a Netflix szeretik Kingpin-t, Kingpin pedig jó a Marvel televíziós cuccaiba. Azt hiszem, ezzel egyetértenek ők is.

Ameddig kedvenc vak igazságosztónk következő önálló kalandjára várunk, ne felejtsük el, hogy jövőre végre csapatba szerveződve láthatjuk őt a nyolcrészes The Defenders miniszériában, ahol Jessica Jones-szal, Luke Cage-dszel és Vasököllel kiegészülve fogják megmenteni New York City-t... legalábbis tesznek rá egy próbát. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.