Hirdetés

Eddig biztosan nem jön a Daredevil és a Jessica Jones folytatása

|

Már van egy biztos pontunk azzal kapcsolatban, hogy meddig NEM fogjuk látni ezen két cím következő évadait a Netflixen.

Hirdetés

A Netflix bemutatta a szeptember 30-án érkező Luke Cage első két epizódját a Television Critics Association rendezvényen a napokban, ahol az IGN utolérte és jól kifaggatta a tartalomfejlesztési igazgatót, Ted Serendos-t, aki rengeteg érdekes információval szolgált terveiket illetően. 

Hirdetés

Szeretnénk még gyorsabban sorozatokat gyártani, de úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására. Meg fogjuk próbálni őket megcsinálni gyorsabban, kevesebb leállással.

Amennyiben a sorozatok számának növekedése valóban nem lenne a minőség kárára, szerintem mind tárt karokkal fogadnánk az évi több olyan színvonalú sorozatot, mint a Marvel's Daredevil és Jessica Jones. Mindezek ellenére úgy fest, hogy ez a bizonyos rákapcsolás nem jövőre fog megtörténni, mert a 2017-es tervek már megvannak mind. 

Hamarosan jön a Luke Cage, aztán az Iron Fist és a Defenders, majd elkezdünk foglalkozni a közelgő sorozatok második és harmadik szezonjaival, de ezen túl nem mentünk még. Már megvan a The Defenders teljes szereplőgárdája, ami megváltoztatja a gyártási ütemtervet más sorozatok esetében. 

Mint tudjuk, Cage még idén debütál, jövőre pedig a Vasököllel és a nyolcrészes Oltalmazók miniszériával örvendeztet majd meg bennünket a Netflix és a Marvel. Serendos ezzel határozottan megerősítette, hogy 2018-ig biztosan nem kapjuk kézhez a Daredevil harmadik és a Jessica Jones második várva várt évadait (a Megtorló spin-offal egyetemben), de bízunk benne, hogy viszonylag tűrhető lesz az az időszak a szuperhősfilmek és sorozatok tömkelegében. Egy mondatra még érdemes kitérnünk Frank Castle karakterére, hisz amikor megkérdezték a tartalomfejlesztési igazgatót esetleges szerepéről a Defendersben, csak annyit felelt, hogy várjuk ki. Mi így teszünk mindenképp. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.