Hirdetés

A Death Note film a Netflixhez vándorol a Warner Bros. kezei közül

|

Hirdetés

A Variety információi szerint a Netflix átvette Adam Wingard élőszereplős manga/anime adaptációját a Warner Bros.-tól miután a stúdió parkolópályára állította a projektet. Ez annak köszönhető, hogy a Warner a napokban átrendezte a premier dátumait és szeretné előtérbe hozni a húzócímeit (LEGO, Harry Potter, DC). Egyelőre úgy fest, hogy a szereplőgárdával nincs változás, tehát Nat Wolff (Papírvárosok) és Margaret Qualley (A hátrahagyottak) továbbra is szerződtetve vannak a filmre. A 13 kötetes természetfölötti thriller története már anime, illetve élőszereplős Japán filmként is megelevenedett. A Tsugumi Ohba által írt és Takeshi Obata által illusztrált manga a következőről szól:

Yagami Light egy zseniálisan okos középiskolás tanuló, akinek az élete mindörökre megváltozik, amikor egy véletlen során kezébe kerül a Halállista, amelyet egy unatkozó Halálisten dobott az emberek világába. A füzet birtokában csak egy személy arcára és annak nevére van szüksége, amit a lapokra leírva elveheti az életét. Light nem rest hogy újdonsült hatalmát a jó érdekében használja fel, elkezdi a bűnözők kiirtás és célja, hogy az új világ istenévé váljon. Azonban tetteit nem mindenki nézi jó szemmel, így nyomozás indul a Kira néven elhíresült igazságosztó ellen.
Adam Wingard rendező és stábja idén júniusban fognak bele a Death Note munkálataiba, Jeremy Slater forgatókönyve alapján. Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs és Masi Oka produceri szerepet látnak el, míg Brian Witten és Doug Davison vezető producerekként tevékenykednek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.