Hirdetés

A Disney-nél nem várnak akkora sikert a Zsivány Egyestől, mint Az ébredő Erőé volt

|

A Disney vezérigazgatója biztos abban, hogy a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet nem veheti fel a versenyt Az ébredő Erővel.

Hirdetés

A Zsivány Egyes egy érdekes kísérlet lesz a Star Wars franchise számára, hiszen ez lesz az első spinoff a széria történetében, éppen ezért a Disney-nek is több kihívással jár meggyőzni az embereket arról, hogy érdemes lesz beülni erre a filmre, függetlenül attól, hogy csupán vékony szálak fűzik a már megszeretett karakterekhez és történetekhez.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő több szempontból is szerencsés helyzetben volt, hiszen egyrészt hosszú évek óta ez volt az első Star Wars film, de ami még ennél is fontosabb, hogy visszahozta az eredeti trilógia ikonikus karaktereit, akikre mindenki kíváncsi volt. Ehhez képest a Zsivány Egyesben egy teljesen új csapatnyi karaktert ismerhetünk meg, akik megkísérlik ellopni a Halálcsillag tervrajzait. Visszatérők azért itt is lesznek, hiszen Mon Mothma-án kívül a filmtörténelem talán legkarizmatikusabb gonosztevője, Darth Vader is részese lesz a történetnek, de kételkedünk benne, hogy túl sok szerepet kapna a Sith nagyúr.

Az ébredő Erő 2,1 milliárd dollárt hozott a konyhára, ez pedig olyan hatalmas összeg, ami a Disney vezérigazgatója, Bob Iger szerint is megugorhatatlan rekord a Zsivány Egyes számára: "Sosem gondoltuk azt, hogy elérheti Az ébredő Erő szintjét." Viszont ez korántsem jelenti azt, hogy nem fog jól teljesíteni a film, hiszen a kiadott trailerek és poszterek generálta reakciók alapján Iger úgy véli, hogy: "Éppen olyan érdeklődés övezi körül [a Zsivány Egyest], mint annak idején Az ébredő Erőt."

A produkciós problémák ellenére, amelyek mind Az ébredő Erőt, mind pedig a Zsivány Egyest sújtották, a Disney továbbra sem kíván lelassítani és egyelőre tartja az ütemtervét, miszerint minden évben új Star Wars filmet kapunk. A legfrissebb hírek szerint már a harmadik spinoff forgatókönyvíróját is megtalálta a stúdió, ami a tervek szerint 2020-ban kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.