Hirdetés

A Doctor Strange más lesz, mint a többi Marvel-film

|

A Doctor Strange főgonoszát alakító Mads Mikkelsen beszélt a filmről és hogy miben fog különbözni az eddigiektől.

Hirdetés

Nem nagyon tűnik úgy, hogy mostanában a Marvel megtörné a bevált formulát, vagyis hogy évente előállnak 2-3 filmmel széles univerzumukban a legkülönfélébb zsánerekben, de azért jól ismert sztori elemekkel. Ezt sokak szerint az alkotások szíve bánja és akármennyire is élvezetesek, inkább már futószalagon gyártott termékek. De jelenleg mind a kritikák, mind a pénzügyi bevételek (eddig 10 milliárd dolláros rekord) őket igazolják, de az újdonság varázsával a Fekete Párduc mozi és az idei Doctor Strange szolgálhat.

Hirdetés

Legalábbis utóbbi talán a műfaján és új hősén, a mágus Doctor Strange-en kívül talán még valami mással megfűszerezheti a Bosszúállók világát. Erről ejtett el pár szót a film - eddig meg nem nevezett - főgonoszát alakító Mads Mikkelsen.

Ha megnézed a képregényeket, eléggé különböznek a többi Marvel történettől. Azt hiszem ez a Marvel-film különbözni fog a többi (Marvel) filmtől, amiket eddig láttunk, de nem annyira, mint a képregények, mert azok a 60'-as, 70-es években olyanok voltak, mintha az ember be lenne tépve.

Az első előzetest elnézve - amely egyelőre úgy fest, hogy a rendező, Scott Derrickson sokat merített volna Christopher Nolan Batman: Kezdődik!-jéből és az Eredetből - Mikkelsen kijelentése egyáltalán nem tűnik túlzónak, amelyet korábban már a producer, Kevin Feige is pedzegetett. A színész így folytatta:

Úgy találtuk, hogy az idő egy olyan lenyűgöző valami, amihez manapság kapcsolódhatunk. Szóval még mindig megvan az energiád, még mindig megvannak a színeid, még mindig megvan az őrültséged, de mindemellett még van valami, amivel azonosulhatsz. Azt hiszem ez egyfajta szükségszerűség, ami ha nincs meg, akkor ez nem több, mint egy őrült film. De továbbra is ott vannak az akciók, az összes hozzávaló, amit szeretsz a Marvel-filmekben, csak más fűszerezéssel.

Valahol azért persze ezt jó is hallani, hiszen az Amerika Kapitány: Polgárháború után a Doctor Strange is az előzetese alapján sötétebbnek, koszosabbnak tűnik, de talán célszerű, hogy pont most bukkan fel a mágia nagymestere, akinek a kalandja vélhetően az izgalmaktól és a humortól sem lesz mentes. Hogy meglássuk, hogy Benedict Cumberbatch mennyire szórakoztatóan hadonászik és mormol varázsigéket - abban a hónapban, amikor J.K. Rowling varázsvilágába is visszatérünk - arra még várnunk kell egy kicsit, hiszen a doki november 6.-ától varázsolhatja el a nézőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.