Hirdetés

Dolph Lundgren szeretné Kábelt alakítani a Deadpool 2-ben

|

Újabb jelentkező van Kábel szerepére, ezúttal Dolph Lundgren mondta azt, hogy eljátszaná a karaktert a Deadpool 2-ben.

Hirdetés

Azok a nézők, akik türelmesen kivárták a Deadpool stáblistájának véget, jutalmul egy bónusz jelenetet kaptak, amelyben a főszereplő elárulta, hogy Kábel részese lesz a folytatásnak. Persze a film debütálásakor ez még egy igencsak bátor húzásnak számított, mert egyáltalán nem volt biztos, hogy a folytatás egyáltalán elkészülhet, viszont miután Deadpool sorra döntötte a bevételi rekordokat, a stúdió gyorsan be is rendelte a második részt. Azóta pedig a rajongók között gyakran beszédtéma, hogy ki lenne a megfelelő ember Kábel szerepére? A kérdés viszont nem csupán őket, hanem a szakmabelieket is izgatja, így nem egy színész ajánlotta már magát a szerepre, most itt egy újabb jelentkező.

Hirdetés

Nem sokkal a Deadpool premierje után az Avatar sztárja, Stephen Lang az egyik közösségi oldalon jelezte az érdeklődését. Most viszont egy új versenyző lépett a pályára, ugyanis egy friss interjú során Dolph Lundgren kapta meg a kérdést, miszerint visszatérne-e a szuperhősfilmek világába, miután főszereplő volt az 1989-es Megtorló filmben (hivatalos magyar címén A Büntető). A színész ezt a választ adta:

''Ez egy jó kérdés. Nem láttam túl sokat ezekből a szuperhősfilmekből valamilyen oknál fogva, nem tudom miért, csak túl elfoglalt vagyok a filmkészítéssel. Viszont úgy hallottam, hogy a Deadpoolban van egy Kábel nevű karakter, aki jönni fog? Valami nagydarab fickó? Azt hiszem szétrúghatnék néhány hátsót az ő szerepében. Meglátjuk. Láttam róla egy képet, olyan, mint Ivan Drago és Gunner Jensen és nemtudom minek még a keveréke.''

Az irónia az az egészben, hogy a Deadpool stáblistás jelenetében Ryan Reynolds éppen azon viccelődött, hogy Dolph Lundgren eljátszhatná Kábelt, vagy esetleg Mel Gibson, vagy Keira Knightley. Még nem tudjuk, hogy mikor választják ki a végleges Kábelt, de Rhett Reese és Paul Wernick már írják a folytatás forgatókönyvét. Tim Miller, aki az első filmmel debütált rendezőként, szintén visszatér a pozíciójában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.