Hirdetés

Dunkirk - íme az első képek a forgatásról

|

Christopher Nolan nagyszabású második világháborús akció-thrillert készít, amelynek a forgatása jelenleg is javában zajlik, ezt nézhetjük meg most közelebbről is.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Christopher Nolan következő filmje egy II. világháborús akció-thriller, a Dunkirk lesz a Warner Bros. támogatásával, szinte mérget mertünk volna venni rá, hogy a rendező hozni fogja magával azokat a stábtagokat, akikkel szívesen dolgozott együtt korábbi filmjei során és így is történt. A Dunkirköt igazi nagyágyúk készítik, hiszhen Hans Zimmer felel a zenéért, az operatőr Hoyte van Hoytema (Csillagok között, A nő, Spectre), a szereplőgárdában pedig számos újonc mellett Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Brannagh és Cillian Murphy foglalnak helyet, ezáltal minden apró információmorzsára kíváncsi vagyunk a filmmel kapcsolatban. 

Hirdetés

Korábban már kiderült, hogy Nolan IMAX 65mm-es és 65mm-es kamerákkal forgatja a második világháborús projektjét, amelynek története a Dynamo hadműveletre fókuszál, vagyis arra a gigászi eseményre, mikor a britek megoldották a lehetetlennek tartott feladatot és 1940. május 26., illetve június 3. között több mint 330 ezer szövetséges katonát mentettek ki a német csapatok által körbezárt Dunkerque térségből. A legújabb fejlemény, hogy megérkeztek a Dunkirk forgatásáról az első fotók, amik Franciaországból származnak, ugyanarról a helyszínről, ahol annak idején a kimenekítés történt. Íme: 

A Dunkirk tervezett premierje 2017. július 21. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.