Hirdetés

Ekkor jönnek kicsiny hazánk mozijaiba a Spencer-Hill filmek

|

Véssétek be a naptáraitokba, hogy mikor láthatunk nagyvásznon olyan klasszikusokat, mint a Bűnvadászok, a Nyomás utána! és a Kincs, ami nincs.

Hirdetés

Az olasz filmek forgalmazására specializálódott Cinenuovo azzal a kedves gesztussal állt elő a Bud Spencer-Terence Hill páros filmjeiért rajongó fiúk-lányok legnagyobb örömére, hogy öt (azaz 5) filmjüket országosan mozikba küldik. E hír olvastán örömködni ér, sőt szigorúan elvárt, ráadásul most szemrevételeztük számotokra azt is, hogy mely filmek kerülnek vetítésre és ezek a filmek mikortól láthatók majd a filmszínházakban. Így mindenki pennát ragadhat, szaladhat a falinaptárhoz és felírhatja magának az alant felsorolt dátumokhoz az adott film címét.

Hirdetés

A böszme szőrös medve és a kékszemű, pimasz kurafi számos közös filmet gyártottak együtt és ezen közös filmek legtöbbike - főként hazánkban - halhatatlan klasszikusként aposztrofálódott az évek folyamán, így csupán öt alkotást kiválasztani a programhoz nem lehetett könnyű, de panaszra már az ötlet miatt sem lehet igazán okunk. A felhozatal egész biztosan nyálcsorgatást előidéző egynémelyeknél (vagy mondjuk úgy: majd' mindenkinél) és nem tartjuk kizártnak, hogy lesz keletje a mozijegyeknek, hisz többségünk eddig csak a televízióban láthatta ezeket a komédiákat, a kuriozitás pedig jó hívószó ez esetben. De ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzük a filmeket és a hozzájuk rendelt dátumokat:

Bűnvadászok - 2016. november 3.
...és megint dühbe jövünk - 2016. december 1.
Kincs, ami nincs - 2017. január 5.
Nyomás utána! - 2017. február 2.
Nincs kettő négy nélkül - 2017. március 2.

Novembertől egészen márciusig eltart tehát a Spencer-Hill ünnep, így öt hónapon át senki nem takarózhat/vagdalkozhat azzal, hogy semmi jó nincsen a mozikban, csak a szuperhősös maszlagokat vetítik. Egyedül azt fogadhatjuk el elkeseredésre való oknak, ha az Ördög jobb és bal keze-filmek hiányát szenvedjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.