Hirdetés

Elhunyt Bud Spencer

|

Nem térünk magunkhoz a sokktól: 86 éves korában itt hagyott minket a legenda, a pofonosztás királya, Carlo Pedersoli, vagyis művésznevén Bud Spencer.

Hirdetés

86 éves korában, családja körében érte utol a halál Terence Hill örök társát, Carlo Pedersolit, azaz Bud Spencert, akinek utolsó szava a színész fia szerint ennyi volt: "Köszönöm."

Hirdetés

Carlo Pedersoli 1929-ben született Nápolyban és nem csak az egyetemen jeleskedett, de úszásban és vízilabdában is kiváló eredményeket ért el. A világ elsősorban mégsem ezért ismeri és szereti, hanem amiatt az örökség miatt, amit zseniális színészként hagyott ránk. A legtöbben a szintén olasz Mario Girottival, vagyis Terence Hill-lel közös filmjeiket imádták, sokunk ezeken nőtt fel, de a Piedone-szériától kezdve felsorolhatnánk akármelyik filmjét, mindegyik felejthetetlen. Akárhányszor játszották a tévében vagy került elő szabadidőnkben, örömmel néztük meg eme örökbecsű darabokat századszorra is, Bud Spencer ráadásul szerette a magyar rajongóit, hivatalos honlapján a magyar nyelv is elérhető volt, az Oscar-gála után gratulált is a sikereinknek. 

Értékes munkásságát,  az általa okozott megszámlálhatatlanul sok kellemes pillanatot soha nem fogjuk feledni. Köszönünk mindent a legmélyebb tisztelettel, nyugodjék békében! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.