Hirdetés

Elkészülhet a Feketék fehéren folytatása

|

Hirdetés

Két dolog miatt maradhatott emlékezetes számotokra Keenen Ivory Wayans 2004-es vígjátéka, a Marlon Wayans és Shawn Wayans főszereplésével készült Feketék fehéren (White Chicks): ebből derült ki, hogy Terry Crews-nak milyen gigantikus nyelve van és (talán ez már inkább szubjektív) a Wayans-tesók voltak az eddigi legcsúnyább férfiak, akik nőknek adták ki magukat a filmvásznon. Vajon hová lehet még ezt fokozni? Hamarosan kiderül! Marlon Wayans ugyanis felrakott az Instragramjára egy fotót, amin a Feketék fehéren 2 (White Chicks 2) logó látható a két főszereplő arcával és a leírásban kijelentette, hogy ha összejön 300 ezer lájk, akkor a következő filmjük ez a folytatás lesz. Nos, összejött a mennyiség, sőt azóta már majdnem az ötszázezret is eléri a számláló, szóval ha Marlon tartja magát a szavához, akkor előbb-utóbb megkapjuk a Feketék fehéren 2-t. Ti szeretnétek látni?  

Show of hands who wants to see the sequel to this? 300,000 likes and I may make this our next movie

A photo posted by Marlon Wayans (@marlonwayans) on

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.