Hirdetés

Első hivatalos képen Idris Elba és Matthew McConaughey a Setét Toronyból

|

Idris Elba és Matthew McConaughey címlapra kerültek a Setét Torony kapcsán.

Hirdetés

Túl nagy meglepetés nem ért a képet látva, köszönhetően a rengeteg lesifotónak, de azért jó végre egy hivatalos fotót látni a Setét Torony főszereplőiről. A film Stephen King 8 részes könyvsorozatát adaptálja, habár a hírek szerint inkább az ezek után történő eseményeket veszi számba. Elba és McConaughey most az Entertainment Weekly Comic-Conos borítóján feszítenek, mint Roland Deschain és a fekete ruhás ember.

Hirdetés

A Setét torony sorozatban Roland a harcos, a fekete ruhás embert üldözi, aki káoszt akar teremteni és uralkodni felette a Bíbor Király oldalán. A történet nagy része Közép-Világban játszódik, egy poszt-apokaliptikus tájon, ami csupán egyike a sok-sok világnak. A pusztítás ezen a földön már végigsöpört, és most a mi világunk felé tart.

Stephen Kinget J.R.R. Tolkien Gyűrűk Ura trilógiája inspirálta a Setét Torony könyvek megírására, amit 1982-ben kezdett el és 2012-ben fejezett be végül. Ezt követően az Átfúj a szél a kulcslyukon című művét is hozzáadta a szériához. A Marvel egyébként már 2007-ben elkezdte a könyvek adaptálást képregényes formában a "The Gunslinger Born"-al, amit azóta több füzet követett.

A Setét Torony 2017. február 17-én érkezik a mozikba, Nikolaj Arcel rendezésében. Főbb szerepekben még Katheryn Winnick, Claudia Kim, Jackie Earl Haley, Abbey Lee, Alex McGregor és Tom Taylor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.