Hirdetés

Íme az első hivatalos kép a Jurassic World 2-ből

|

J.A. Bayona, a Jurassic World 2 rendezője saját Twitterén osztotta meg a rajongókkal az első hivatalos képet a folytatásból.

Hirdetés

Alig egy hete kezdték el forgatni a Jurassic World folytatását, a rendező J.A. Bayona máris kiposztolta Twitterre az első hivatalos képet a 2018-ban érkező dínókalandból. A megosztott tartalom igen csak sejtelmes lett, hiszen egy eddig ismeretlen lány áll egy múzeum közepén, dínó csontvázak sűrűjében. Ki lehet a lány, és mégis milyen szerepe lesz ennek a helyszínnek a történetben? Szerintetek?

Hirdetés

A jövő júniusban debütáló Jurassic World 2-ben visszatér az első rész nyerő párosa, Bryce Dallas Howard, illetve Chris Pratt. Hozzájuk csatlakoznak még a következő nevek: Ted Levine, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin, Justice Smith, Rafe Spall, illetve Toby Jones. Ti mennyire várjátok a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.