Hirdetés

Első képen Tom Hardy, mint Al Capone

|

A közkedvelt színész az ikonikus gengszterfőnök bőrébe bújik.

Hirdetés

Josh Trank úgy néz ki, nagy nehezen kiheverte a Fantasztikus Négyes okozta kellemetlenségeket, ugyanis már javában forgatja Fonzo címre hallgató filmjét, amelyben a börtönviselt, börtönévei alatt lelkileg megnyomorodott Al Caponét ismerhetjük meg. 

Hirdetés

A szesztilalom alatt meggazdagodott gengsztervezért Tom Hardy fogja megformálni, ezzel pedig a színész nem csak újabb alvilági személyt írhat be az általa eljátszott karakterek portfóliójába (lásd: Legenda), de a másik kiválóság, Robert De Niro nyomdokaiba is lép (De Niro még Brian De Palma 1987-es Aki legyőzte Al Caponét című filmjében alakította). Az alant látható elsőképet maga Tom Hardy osztotta meg saját insagramján.

Az egyelőre még forgatás előtt álló film (április másodikán kezdődik meg a filmezés) Tom Hardy mellett olyan színészeket vonultat majd fel, akik nevével meglehet ritkán találkozhatunk mostanában a nagy vásznon, de nagyon jó őket látni: a Különcök és stréberekből ismert Linda Cardellini, a Facérok Matt Dillonja, valamint mindenki Cooper ügynöke/Dougie-ja, Kyle MacLachlan. 

Premierdátum egyelőre még ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.