Hirdetés

Énekelj! - Mindenféle állat énekel a közelgő animációs film trailerében

|

Hirdetés

Az Énekelj! című decemberben bemutatásra kerülő animációs filmben egy zenés tehetségkutató háttérmunkálataiba nyerhetünk bepillantást - melynek során egy rakás állat éneklésre adja a fejét. A főszereplő Buster, a koala lesz, aki barátjával indítja el ezt a projektet, hogy ezzel is felvirágoztassák színházukat. Az előzetes egyelőre épphogy csak ennyit fed fel a történetből, de már ennyi is egész biztosan mosolyra bírja az éneklő állatok látványára fogékony nézőket. A filmet az a Garth Jennings rendezi, aki a Rémbó fiát és a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmet tette le az asztalra, a szinkronhangok között pedig olyan nagy nevek szerepelnek, mint Scarlett Johansson, Matthew McConaughey, Seth MacFarlane vagy Taron Egerton. https://www.youtube.com/watch?v=8id5K5TdV-I

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.