Hirdetés

Érdekesség: Csubakka összes megnyilvánulása

|

Vannak nyughatatlan, vagy éppen ráérős rajongók és művészek, akik előszeretettel készítenek megmosolyogtató vagy epikus alkotásukat kedvencükkel a középpontban. Star Wars rajongók előnyben!

Hirdetés

A Kashyykról származó vuki hatalmas hírnévre tett szert szinte világszinten, így várható volt, hogy egyre-másra érkeznek az őt célzó alkotások még ennyi évvel a Star Wars epizódok megjelenése után is. A jelenlegi képregényt Doug Savage, egy képregényrajzoló készítette, aki emellett bevallottan nagy Star Wars rajongó is. A képen Csubi összes kommunikációs formája megnyilvánul, a továbbiakban pedig láthatjátok az egész képet is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.