Hirdetés

Érkezhet a Justice League Dark animációs film

|

A családbarátabb Igazság Ligája filmek után, most a DC sötétebb karaktereiről is animáció készülhet, ugyanis érkezhet a Justice League Dark.

Hirdetés

Guillermo del Toro már évek óta incselkedik a rajongókkal a Justice League Dark filmes adaptációjával kapcsolatban. Most úgy tűnik, hogy valóban adaptálhatják a képregényeket, de kicsit másként, ahogyan elképzeltük. A Batman: A gyilkos tréfa közeledtével kiszivárogni látszódnak a stúdió tervei, amelyek között úgy fest, hogy a Justice League Dark animációs film is szerepel.

Hirdetés

Ez az első alkalom, hogy felbukkan a John Constantine, Deadman, Zatanna, és sok más sötétebb DC-s karakterből álló csapat bemutatásának ötlete, egy animációs film keretén belül. Maga a "Justice League Dark" név 2011-ben került bele a köztudatba, amikor megismerhettük azoknak a hősöknek a szövetségét, akik a természetfölötti erők ellen veszik fel a küzdelmet, és nem igazán illenének a valódi Igazság Ligájához.

Az animációs film több érdekes történetet is feldolgozhatna, az egyik legfrissebben például Constantine Alec Holland, azaz a Mocsárlény utáni kutatása. Persze ennél is logikusabb lenne a Justice League Dark megalakulását bemutatni az első részben, amelyet később akár több folytatás is követhetne. Ti vevőek lennétek az adaptációra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.