Hirdetés

Hozzánk is befut a Sherlock újévi különkiadása

|

A hazai kábeladók versenyében képregényes tartalmaival az utóbbi időben a VIASAT-adók domináltak, de ősztől nem csak ők kapcsolnak eggyel magasabb fokozatba. Az AXN-en ugyanis új részekkel folytatódnak a kedvenc szériák és érkeznek is sorban az újdonságok.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb premier a nagyon ritkán és akkor is csak kevés epizóddal jelentkező Sherlockhoz kapcsolódik. A brit kritikus- és nézőkedvenc, díjakkal elhalmozott krimi idén egy különkiadással kedveskedett a rajongóinak, amely megidézi a klasszikus Conan Doyle-történetek hangulatát és a főszereplő párost a 19. századi Londonban láthatjuk nyomozni. A Musgrave rítus alapján készült Szörnyű menyasszony szeptember 5-én kerül képernyőre az AXN-en.

Hirdetés

Emellett érkezik még a Titkok és hazugságok és az NCIS: New Orleans második szezonja, debütál a Gyilkos elmék legújabb spinoffja, a Gary Sinise főszereplésével készült Túl minden határon, illetve bemutatkozik a két idősíkon játszódó, terroristatámadás után nyomozó Quantico és a molesztálásokkal foglalkozó Zaklatók című krimi is. Az AXN-en tehát a krimirajongók biztosan megtalálják majd szeptembertől a szórakozásukat.

Gyilkos elmék: Túl minden határon 1. évad - augusztus 24., 21:00
Titkok és hazugságok 2. évad - augusztus 28., 21:00
NCIS: New Orleans 2. évad (dupla) - szeptember 1., 21:00
Sherlock: A szörnyű menyasszony - szeptember 5., 21:00
Quantico 1. évad (dupla) - szeptember 6., 21:00
Zaklatók 1. évad - szeptember 7., 22:00

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.