Hirdetés

Ezért kell újraforgatni a Zsivány Egyes jeleneteit

|

A Disney elégedetlen a Zsivány Egyes nyers verziójával és inkább újraforgatnak pár jelenetet.

Hirdetés

A Suicide Squad után a Zsivány egyes (Rogue One) stábja is kénytelen visszavonulni a stúdióba és újraforgatni ezt-azt, mert a Disney elégedetlen a jelenlegi eredménnyel, vagyis a tesztvetítéseken tapasztalt reakciókkal. Azt már tegnap megtudhattuk, hogy nem csak pár napról van szó, hanem több hetes munkálatokról, de végre konkrétumokat is elárultak a producerek.

 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint szó sincs katasztrófáról, egyszerűen a film hangulata nem egyezik a stúdió elképzeléseivel. Nem passzol a klasszikus Star Wars filmekhez, mert a vágások és beállítások miatt inkább érződik egy kemény háborús filmnek. Ezzel még nem is lenne akkora baj, de a Zsivány Egyes története gyakorlatilag tíz perccel a Star Wars IV: Egy új remény előtt fejeződik be, és a két filmnek harmónikusan követnie kell egymást, nem lehetnek drasztikus eltérések. Jelenleg ez áll a legközelebb időben a klasszikus trilógiához és az eltérő stílus zavaróan hat a fejesek szerint. (Mondjuk akkor mit keresne a filmben a pletykák szerint az ifjú Han Solo?)

Úgy néz ki a Disney megint a totális biztonságra játszik, ahogy tette ezt Az ébredő Erő esetében is, pedig pont a Star Wars világa kínál szinte végtelen lehetőségeket és talán eljött az ideje, hogy valami újat lássunk. Ha az egy igazi űrháborús film, akkor azt, mert miért ne? Persze meg kell érteni, hogy akkora pénzekről van szó, amit felfogni is nehéz, ráadásul ez lesz az első spin-off, ami megpecsételheti a többi ilyen film sorsát. Ti mit gondoltok, igaza van a Disney-nek vagy túlságosan is a biztosra mennek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.