Hirdetés

Fantasztikus utazás remake - James Cameron ötletei

|

A Deadline-nak adott interjújában James Cameron beszámolt arról, hogy milyen ötletei és tervei vannak az 1966-os sci-fi feldolgozásáról, avagy ilyen lesz a Fantasztikus utazás remake.

Hirdetés

James Cameron ezúttal csak producerként vesz részt a film munkálataiban Jon Landau társával közösen, a direktori széket Shawn Levy (Vasököl) foglalta el már jóval korábban. James Cameron ennek ellenére jótanácsokkal és remek ötletekkel látja el a rendező urat, ezúttal az Avatar világsikerű ura azt az ötletet adta, hogy Levy formálja át a már jól ismert sztorit egy szerelm történetté. Az eredeti történetben egy csapat tudós mikroszkópikus méretűre zsugorítanak egy tenegeralattjárót, hogy bekerüljenek kollégájuk beteg szervezetébe és meggyógyítsák azt. A Fantasztikus utazás remake 2013-nál előbb nem valósulhat meg, ráadásul más információ nem is áll rendelkezésre vele kapcsolatban, bár Will Smith érdeklődést mutatott a projekt iránt és állítólag 3D-s lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.