Hirdetés

Új címen futhat a Farkas 3?

|

Úgy fest, hogy Farkas utolsó kalandja új címet kap.

Hirdetés

Közel egy hónapja kezdődött meg a Farkas 3 forgatása, amelyről azóta forgatási fotók is szivárogtak ki, de a sztoriról még mindig nem sokat tudni. A pletykák - és Hugh Jackman - szerint is az Old Man Logant fogják adaptálni (már amennyire a stúdiók közötti jogok engedik), most azonban a GameZone nevű oldal "megbízható forrásokra" hivatkozva azt állítja, hogy új címet kap az adamantium betyár  utolsó kalandja.

Hirdetés

Ez pedig nem lesz más, mint a Weapon X, azaz X fegyver, vagyis az X-Men: Apokalipszis ama bizonyos jelenete - nem beszélve a stáblista utáni szekvenciáról - Farkas búcsújának alapozta meg, annak eelnére, hogy az En Sabah Nur elleni küzdelem 1983-ban játszódott, míg a Farkast is jegyző James Mangold filmje végre Az eljövendő múlt napjaival revampolt idővonal jövőjében. Igaz, korábban is volt arról pletyka, hogy az X-23-as (Farkas női klónja) is tiszteletét teszi, sőt mi több, Jackman lényegében neki adná át a stafétát a leendő filmekre. Ezt alátámasztani látszik, hogy Richard E. Grant karaktere egy titokzatos tudóst fog alakítani.

Ez természetesen csak pletyka, de az nem, hogy Farkas utolsó karmolása a Deadpoolhoz hasonlatosan korhatáros lesz (ebből már kaphattunk ízelítőt az Apokalipszisben is), James Mangold filmje pedig 2017 március harmadikától karmol a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.