Hirdetés

Februártól forog a Han Solo spin-off, és ekkor érkezhet a Star Wars VIII trailer

|

Tudjuk mikortól forog a Han Solo film és már az is körvonalazódik, hogy mikor érkezhet a Star Wras VIII előzetese.

Hirdetés

A Zsávány Egyes: Egy Star Wars-történet már berobogott a mozikba, ez pedig remek alkalom arra, hogy a sajtó érdeklődhessen az illetékesektől a franchise jövőjét illetően. Mikrofonvégre ezúttal a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedy-t sikerült elkapni, aki elárulta, hogy februártól már forog a Han Solo film, amelynek címszereplőjét Alden Ehrenreich alakítja majd, továbbá felbukkan még benne Donald Glover Lando Calrissian szerepében, illetve Emilia Clarke egy eddig meg nem nevezett karakter bőrében.

Hirdetés

A második Star Wars spin-off forgatókönyvét Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írják, a történet pedig be fogja mutatni, hogy miként vált a fiatal Han Solo-ból az a pimasz csempész, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi megismerkedtek a Mos Eisley-i kocsmában. A filmből természetesen Chewbacca sem maradhat ki, és ha minden a tervek szerint halad, akkor Phil Lord és Chris Miller rendezők tálalásában már 2018. május 25-én a mozikban találjuk a kész alkotást.

De mielőtt újabb eredettörténettel ismerkedhetnénk meg, még megérkezik Az ébredő Erő folytatása is, amit szinte napra pontosan egy év múlva, 2017. deember 15-én mutatnak majd be. Reménykedtünk benne, hogy a Zsivány Egyessel megérkezik az első ízelítő a filmből, de Kennedy szerint hagyni szerettek volna némi teret az új film számára, így valamikor a tavasz elején számíthatunk a Star Wars VIII első bemutatkozására. Ami azt illeti, a Star Wars Celebration éppenséggel a tavasz elején, április 13. és 17. között fog zajlani Orlando-ban, ami jó alkalom a trailer debütálásának. Persze az sem kizárt, hogy egy másik Disney filmhez, név szerint A szépség és a szörnyeteghez csatolják az előzetest, ami március 17.-én érkezik a mozikba.

Bármikor is érkezzen, szinte garantált az internet felrobbantása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.