Hirdetés

Fekete Özvegy is feltűnik a Pókember: Hazatérésben?

|

Megvan rá az esély, hogy Scarlett Johansson is benne lesz Pókember legújabb kalandjában.

Hirdetés

Az idén bemutatott Amerika Kapitány: Polgárháborúban már láthattuk az újdonsült Pókembert Tom Holland képében, ám nem kell már olyan sokat várnunk, hogy megtekinthessük az első önálló kalandját a Marvel Filmes Univerzumában, ugyanis Jon Watts rendezésében ezekben a percekben is zajlik a Pókember: Hazatérés forgatása Atlantában, hogy a jövő nyári premierdátumig elkészüljön a produkció.

Hirdetés

Ez azonban nem akadályozta meg a rendezőt, Hollandot, valamint még jó néhány szereplőt, hogy feltűnjenek a múlt heti Comic-Conon, ezzel (na meg egy előzetessel) lepve meg a rajongókat. Ugyan az már korábban kiderült, hogy Robert Downey Jr. is benne lesz a filmben, ám lehet, hogy nem ő lesz az egyetlen Bosszúálló tag, aki tiszteletét teszi a filmben, ugyanis nemrégiben az alábbi posztot rakta ki az Atlanta Filming a Twitterre:

Persze nem kell rögtön biztosra venni Fekete Özvegy feltűnését, ugyanis a stúdió felől nem jött megerősítés, és még egy kép sincs erről a bizonyos atlantai feltűnésről, de ha mégis igaznak bizonyulna a hír, úgy kiváncsian várjuk, vajon Johansson csak egy cameo erejéig tűnne fel, vagy fontosabb szerep jutna neki a történetben.

A filmről egyenlőre annyit tudni, hogy a történetnek nagyon fontos részét képezi majd a középiskola, miközben Peter az átlagember és a szuperhős énje között őrlődik, a Comic-Conon pedig végre lehullt a lepel a főgonoszról is, akiről rögtön egy képet is kaptunk.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én nyit a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik a címszereplőt alakító Tom Holland mellett Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.